Прикривалася руками і плакала: Олена Зеленська в траурному костюмі ледь не розридалася

Перша леді України Олена Зеленська виступила біля Софії Київської на честь Дня пам'яті дітей, загиблих через російську агресію і вразила публіку траурним образом. Дружина президента України Володимира Зеленського Олена 4 червня опублікувала фото, де вшанувала пам'ять дітей, передають Патріоти України.

"У Софії поруч стояли дипломати з різних країн і близькі дітей, яких більше немає. Розстріляних в евакуаційних машинах. Вбитих уламками. Відібраних дикою російською агресією. Назавжди. Страшне слово. Страшна його невблаганність. Не знаю, що відчували дипломати, кидати українських дітей один на один з війною - заради тих, кого вже немає. Робити все для захисту тих, хто ще живий. Боляче навіть уявити, що відчувають батьки. Всі банальні слова тут зайві. Хотілося просто обійняти, потримати за руку", - прокоментувала зустріч Олена.

На фото видно, що для зустрічі з високопоставленими гостями перша леді вибрала елегантний, але траурний образ, що складається з чорних штанів з високою талією, чорного піджака-кімоно, коричневої блузки та лакових лоферів.

Пізніше Зеленська поділилася відео, на якому виголошує промову. На кадрах видно, що дружина глави держави дуже хвилюється. У деяких моментах Олена ледь стримує сльози, говорячи про загиблих.

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...

Ситуація складна: Бійці ЗСУ готуються до боїв у самому місті Часів Яр, - боєць ЗСУ

вівторок, 23 квітень 2024, 15:39

У районі Часового Яру на Донеччині ситуація залишається складною. Бійці ЗСУ готуються до боїв у самому місті, а в районі Іванівського українські захисники стяглися з кількох позицій. Проце повідомляє боєць 210-ї ОСБр "Берлінго" з позивним "Балу", перед...