Прикривали шефа, але вийшло ще гірше: Повідомлення Білого дому про квітневу розмову Зеленського і Трампа містило неправду

Після оприлюднення повної стенограми телефонної розмови президентів Володимира Зеленського і Дональда Трампа, яка відбулася 21 квітня, стало очевидно, що квітневе повідомлення Білого дому про цю розмову містило неправду? повідомляють Патріоти України з посиланням на "Європейську правду".

Після спілкування Зеленського і Трампа 21 квітня пресслужба Білого дому поширила повідомлення, у якому йшлося про те, що Трамп обговорював із Зеленським боротьбу з корупцією та підтримку цілісності України.

"Президент Трамп підкреслив непохитну підтримку Сполучених Штатів суверенітету та територіальної цілісності України у межах її міжнародно визнаних кордонів", - йшлося у квітневому повідомленні Білого дому.

Це повідомлення тоді цитували ЗМІ, його повний текст досі доступний у автоматичних агрегаторах повідомлень пресслужби. Втім, в оприлюдненій у п’ятницю стенограмі немає жодних згадок про ці питання.

Натомість Трамп говорив про українок на конкурсі "Міс Всесвіт" та висловлював сподівання, що Зеленський "буде прекрасним президентом".

Бо Путіну потрібне "гарматне м'ясо": Росіянам влаштують масову перевірку дітородності

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:30

Російський уряд доручив регіонам перевірити репродуктивне здоров'я росіян на тлі сталого падіння народжуваності. Про це йдеться у виданні "Медвестник", передають Патріоти України. Російське МОЗ спрямувало в суб'єкти рекомендації щодо диспансеризації чо...

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...