Прикривали союзників-терористів: Стало відомо, чому Іран не закрив повітряний простір над Тегераном на момент збиття українського "Боїнгу"

Незадовго до катастрофи літака МАУ з Ірану в Катар вилетів літак з високопоставленими членами терористичної організації ХАМАС, повідомляють Патріоти України з посиланням на Iran International.

"Члени керівництва ХАМАС були пасажирами рейсу авіакомпанії Qatar Airways, що вилетів з Тегерана в Доху незадовго до того, як український літак був збитий. Ісмаїл Ханій, Осама Хамдан і Муса Абу Марзук перебували в Ірані, щоб відвідати церемонію поховання Сулеймані", - йдеться в пості .

В іншому пості нагадують, що міністр закордонних справ Ірану Джавад Заріф заявив, що Іран не закрив повітряний простір з "політичних і технічних причин".

Нагадаємо, літак Boeing-737 авіакомпанії МАУ, який мав здійснити рейс PS752 за маршрутом Тегеран-Київ, розбився орієнтовно о 6:00 за тегеранським часом (близько 4:30 за київським часом) у середу, 8 січня 2020 року, після зльоту з тегеранського аеропорту ім. Імама Хомейні. На борту перебували 168 пасажирів і 9 членів екіпажу, всі вони загинули. Більшість загиблих в авіакатастрофі - громадяни Канади та Ірану.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...