Прикутий до землі тракторами з українськими прапорами: У WP жорстко висміяли Путіна на карикатурі

Газета The Washington PosT висміяла російського диктатора Володимира Путіна у новій карикатурі. На ній глава Кремля лежить на землі, прикутий до місця тракторами з українськими прапорами. Ба більше, кінь прив'язаний мотузками поряд з Путіним, передають Патріоти України.

Прикметно, що багатьох читачів обурила картина Путіна."Деякі люди не погоджуються з цією карикатурою. Вони вважають, що вона була намальована з натури жорстоко звʼязаного коня. При створенні цієї карикатури жоден кінь не постраждав", – написав Майкл де Аддер.

Інші ж користувачі знайшли у картинці схожість зі сценою з "Мандрів Гуллівера", де головний герой опинився у такому ж становищі, що і російський диктатор. "На карикатурі Путін одягнений у військову форму і переможено та здивовано вдивляється у небо – вочевидь, він не очікував такого грандіозного провалу своїх військ під час війни", - йдеться у повідомленні.

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...

Поки не конфіскація: Україна отримає дохід від активів РФ, але є нюанс

вівторок, 19 березень 2024, 10:47

ЄС розробив законопроєкт про спрямування прибутків російського центрального банку в Україну. Пропозиція передбачає, що Україна почне отримувати кошти з липня. Кошти підуть на постачання зброї, розвиток оборонної промисловості. Про це повідомляє Bloombe...