Прикидалися волонтерами: На Харківщині затримали шпигунів

У Харківській області прикордонники викрили двох ворожих агентів. Затриманих осіб передали компетентним органам. Про це повідомила Державна прикордонна служба, передають Патріоти України.

На одному з контрольних постів Харкова прикордонники затримали громадянина України, який керував автомобілем без належних документів та посвідчення водія.

Чоловік за кермом переконував, що він волонтер і автомобіль у нього "волонтерський", а от пояснити, чому транспортний засіб розшукується, як викрадений, кермувальник не зміг.

Крім того, в лісосмузі одного з населених пунктів Харківщини військовослужбовці Держприкордонслужби виявили особу у військовій формі одягу, яка здійснювала збір інформації щодо розташування Сил оборони. Зрозумівши, що його викрили, шпигун почав тікати і зупинився, лише почувши стрільбу позаду.

Під час затримання втікач намагався чинити опір, тож прикордонники застосували до нього фізичну силу. Обидвох затриманих осіб передали компетентним органам.

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...