Прикидалися звичайними містянами: У Києві в метро упіймали групу диверсантів

У Києві правоохоронці викрили п’ятьох диверсантів на станції метро. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Телеграм-канал Нацполіції України.

Наразі станції метро працюють як укриття цивільного захисту. Тому там поліцейські цілодобово та ретельно здійснюють заходи безпеки.

За інформацією правоохоронців, на одній із столичних станцій метро оперативники Департаменту карного розшуку Нацполіції України, виявили чоловіків, які підозріло себе поводили. Під час ретельного огляду речей в одного із диверсантів виявили дитячу іграшку, в якій були сховані боєприпаси. Його товариш – громадянин Білорусії, теж мав при собі бойові набої.

Окрім того, на тій же станції оперативники виявили ворожого диверсанта, який передавав ворогові позиції підрозділів Збройних Сил України через месенджери.

Також, на станції метро до поліцейських звернулися громадяни щодо підозрілої поведінки двох чоловіків. Під час перевірки правоохоронці виявили та вилучили у чоловіків боєприпаси, спорядженні чотири магазини, затвор з бойком до автомата АК-74, штик-ніж та п’ять кубів наркотичної речовини.

В метро диверсанти прийшли нібито переночувати та сховатися від авіаударів. Затриманих передали працівникам СБУ для проведення подальших слідчих дій.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...