"Прилетели спасать людей": Окупанти-вбивці безглуздо намагалися виправдатися у полоні (відео)

Російські окупанти, які після бою були взяті в полон українськими військовими, намагалися виправдатися тим, що "прибули рятувати людей". Безглузда відмазка зафіксована на відео з фрагментом допиту двох полонених росіян, інформують Патріоти України.

Один з полонених, старший лейтенант Реутін з 16 бригади армійської авіації, приїхав вбивати українців з російського Липецька. Відповідаючи на запитання українського воїна, що він забув на українській землі, Реутін заявив, що "рятував людину".

Тут нерви в українських захисників не витримали. "Яку, нах*р, людину ти рятував?! Ти, мерзото, людей наших валиш, п*дар!" - не стримав емоцій один з воїнів. "Де ти людину побачив? Може, серед тих, хто в нас Харків бомбив?" - долучився ще один українець.

Іншому полоненому, капітану Севигіну 31 винищувального авіційного полку з пунктом дислокації в Міллерово Ростовської області, не сиділося в себе вдома в Алтайському краї РФ - тому він приїхав повоювати в Україну.

Щоправда, як і інший окупант, він почав видавати з себе рятувальника, який "виконував наказ про порятунок людей". На відміну від більшості загарбників з "найсильнішої армії світу" він, принаймні, не розповідав казок про те, що "заблукав" - і визнав, що знає, що перебуває на території чужої держави.

"Нахожусь в Украине. Приказали людей спасать. Приказ отдал подполковник Саид Баталов", - заявив окупант.

Долю затриманих загарбників визначатимуть компетентні органи. Обоє вони отримали поранення в бою.


У ВМС України оцінили наявну загрозу висадження російського десанту у Одесі

понеділок, 17 червень 2024, 14:07

Загроза висадження морського десанту Росії в Одеській чи інших областях України абсолютно відсутня. Операції з десантування є найскладнішим типом морських операцій. Десантні спроможності Росії сильно знижені, заявив речник Військово-морських сил ЗСУ Дм...

Де окупанти стягують сили та тривають жорсткі бої: Сирський повідомив про ситуацію на фронті

понеділок, 17 червень 2024, 12:56

На фронті ЗСУ тримають оборону, характер дій окупантів суттєво не змінився.Про це повідомив Головнокомандуючий Олександр Сирський, який майже тиждень працює на Східному фронті, передають Патріоти України. "Характер дій противника суттєво не змінився. ...