Приміщення орендували, приховавши мету: У Гданську скасували презентацію книжки Дугіна

У Гданську скасували презентацію книжки російського ультранаціоналіста Олександра Дугіна, яка мала відбутися у Гданському університеті. Про це повідомило "Польське радіо", передають Патріоти України.

Презентація книги Дугіна мала відбутися в Гданському університеті в суботу, 29 жовтня. Завадити презентації вдалося завдяки масовій реакції у соцмережах.

"Завдяки вашим повідомленням ми змогли втрутитися, щоб запобігти цій події. Ми не знали, з якою метою було орендовано приміщення в нашому закладі. Ми обурені тим, про що була ця зустріч. Це урок, щоб ми краще перевіряли наших орендаторів у майбутньому. Ми дуже шкодуємо через цю ситуацію", - йдеться у повідомленні університету.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...