"Приму это как приказ": Верещук заявила про бажання стати міністром оборони

Народний депутат від Слуги народу Ірина Верещук заявила, що готова стати міністром оборони. Вона закликала журналістів дочекатися спочатку рішення чинного міністра Андрія Тарана про відставку. Нардеп під Верховною Радою пояснила, чому саме вона повинна очолювати відомство, зазначають Патріоти України.

"Я б погодилася (стати міністром оборони. – ред.). Я вже це говорила тисячу разів - я прийму це як наказ. Прекрасно розумію, працюючи в Комітеті з питань нацбезпеки і оборони, що потрібно для сьогоднішньої армії. Міністерство оборони - це саме той політичний орган, де на чолі має стояти політик, людина, яка вміє робити політику, розбирається в цьому. Є менеджером і, фактично, обслуговує військо, яке воює", – сказала Верещук.

Верещук зазначила, що поділ повноважень, фінансування зарплат, питання житла для військових і багато іншого – це всі питання Міністра оборони. "А війна, все, що стосується стратегії, це питання командувача ЗСУ і тих, хто воює", – додала вона.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...