Принесла квіти до пам'ятника жертвам політичних репресій: Росіянці в поліції видали портрет Берії і нагадали - "сидіти вдома - краще, ніж просто сидіти" (фото)

За вшанування пам'яті Навального обіцяють посадити надовго

Росіянці в поліції вручили портрет Берії / Колаж УНІАН / фото ОВД-Инфо, Reuters

Росіянці, яка після смерті опозиціонера Олексія Навального принесла квіти до пам'ятника жертвам політичних репресій, видали плакат з підписом "Сидіти вдома - це краще, ніж просто сидіти".

Як пише російський правозахисний медіа проект "ОВД-Инфо", 17 лютого мешканка Челябінська поклала квіти до пам'ятника жертвам політичних репресій, а вже через тиждень її викликали у відділення поліції для "бесіди".

Після цього росіянці вручили роздрукований портрет народного комісара внутрішніх справ СРСР Лаврентія Берії з підписом "Сидіти вдома - це краще, ніж просто сидіти".

фото ОВС-Інфо

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...