Принизив добряче: Пригожин назвав "прогноз" Медведєва на 2023 рік "еротичними фантазіями"

Засновник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин порівняв "прогнози" заступника голови Ради безпеки Росії Дмитра Медведєва на 2023 рік з "еротичними фантазіями". Про це повідомляє Republic, передають Патріоти України.

Дмитро Медведєв заявив про "створення Четвертого рейху на базі Німеччини", зростання цін на нафту, розпад Європейського Союзу та громадянську війну в США.

"Так, я ознайомився із "прогнозами" і не можу ніяк прокоментувати еротичні фантазії. Звісно, будь-яка фантазія має місце. Але мені здається, що брати Стругацькі в цьому краще за мене розбираються", - прокоментував Пригожин.

"Від божевільних можна чекати чого завгодно": Черник пояснив, чому не варто боятися наступу Росії з Придністров'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:48

Алогічна поведінка Російської Федерації у контексті агресії проти України не дозволяє повністю виключити вірогідності, що загарбники спробують почати наступ на нашу державу з території тимчасово окупованого Придністров'я. Однак якщо це й станеться, осо...

"Завдання зробити так": В Україні розглядають можливість не всі ділянки фронту прикривати людьми, - експерт

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:44

Експерт розповів, які технологічні рішення можуть бути впроваджені, аби військові могли перебувати на відстані у бліндажах та керувати боєм за допомогою автоматизованих систем, передають Патріоти України. Керівник Центру військово-правових досліджень, ...