Приплели і Фрейда, і Ісуса: У Путіна цинічно прокоментували отруту на трусах Навального

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що у російського опозиціонера Олексія Навального "манія величі і манія переслідування", а інформації про його отруєння немає, передають Патріоти України.

«Я, напевно, трохи зловживатиму і дозволю собі висловити особисту точку зору, яку я зазвичай не висловлюю, бо не маю на це права. Тут трохи зловживатиму. Загалом можна, звичайно, сказати, що у хворого спостерігається яскраво виражена манія переслідування. Можна також чітко встановити певні прояви манії величі, бо, як кажуть, він себе навіть порівнює з Ісусом. Ну і в іншому, звичайно, вже прояви за Фрейдом - така зацикленість на гульфіковой зоні власній й таке інше. Так, напевно, і потрібно ставитися до цього», - зазначив Пєсков.

Відповідаючи на запитання, чи, як і раніше, в Кремлі спростовують свою причетність до отруєння Навального, Пєсков сказав: «З яким отруєнням? Ні Кремль, ні хтось інший не може говорити однозначно про якесь отруєнні. Ми неодноразово говорили, що не маємо можливості отримати необхідну для розгляду інформацію від наших візаві в Берліні, від медиків у «Шаріте» і медиків, які працюють в лабораторіях в Берліні, Швеції і у Франції».

За його словами, в такій ситуації «ми не можемо говорити про отруєння». При цьому прес-секретар президента Росії впевнений, що розслідування Навального не можуть дискредитувати ФСБ РФ, і спецслужба вже прокоментувала це.

«Це спроба дискредитації, але, безумовно, подібні спроби не можуть дискредитувати Федеральну службу безпеки. Федеральна служба безпеки за конституцією виконує дуже важливу роль, захищаючи нас з вами від тероризму, екстремізму, різних смертельних небезпек, і, безумовно, грає цю роль дуже добре і дуже ефективно», - додав він.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...