"Припинити політичний передоз": Тимошенко звернулася до українців через Зеленського

ЮВТ заявила, що після 21 квітня не настане ані Армагеддону, ані суттєвих покращень, на які дехто із виборців сподівається.

Юлія Тимошенко. Фото: скріншот з відео.

Народний депутат України та лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила про свою впевненість у перемозі кандидата на пост президента Володимира Зеленського в другому турі виборів, які пройдуть 21 квітня в Україні. Про це в середу, 17 квітня, повідомляють Патріоти України з посиланням на офіційне звернення політика в мережі Facebook.

"Усі думають про те, що один кандидат всіх лякає, що після виборів президента буде Армагеддон, другий кандидат говорить про те, що після виборів все буде "зашибісь". Не буде ні першого, ні другого. Після 21 квітня настане 22 квітня, але відносини людей будуть зруйновані. Нам треба це припиняти. Нам треба повернутися з політичної війни, припинити цей політичний передоз в нашому повсякденному житті... Математика великих чисел уже говорить про те, що в другому турі переможе Володимир Зеленський. Це об'єктивна реальність. І треба вже думати, як з цим жити далі", - заявила Юлія Тимошенко.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...