Приречені на смерть: У Маріуполь завезли ще одну партію "мобіків" - жаліються, що йдуть воювати заради "копійок"

Командування РФ продовжує звозити до тимчасово окупованого Маріуполя нові партії гарматного м'яса. Мобілізовані росіяни нібито не мають мотивації воювати проти України, а свою участь у бойових діях вони виправдовують бажанням заробити гроші. Два табори мобілізованих окупантів розмістили у селищах Ялта та Урзуф. Про це в ефірі "24 каналу" розповів радник мера Маріуполя Петро Андрющенко,передають Патріоти України.

За його словами, саме поблизу селища Ялта російських окупантів готують та возять на полігон. При цьому росіяни розповідають місцевим, що пішли на війну проти України заради грошей.

"Мотивації там немає. Вони діляться з місцевими, що пішли на війну, бо треба платити іпотеку. Та й гроші якісь будуть. Раби – є раби", – розповів Андрющенко.

Також радник міського голови додав, що ще одну партію мобілізованих відвезли на територію колишнього Нікольского району, де зараз їх розселяють. При цьому після серії "бавовн" командування намагається розселяти особовий склад зосереджено. Крім того, Андрющенко підкреслив, що останні кілька тижнів контингент російських терористів збільшився в Маріуполі на 3-4,5 тисяч осіб.

"Кожен день я чую новини з фронту": Боєць ГУР різко висловився про те, що потрібно змінити в армії

четвер, 25 квітень 2024, 7:30

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” повернувся у стрій після 13 місяців перебування у російському полоні та продовжує виконувати завдання по знищенню окупантів. В ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA військовий відповів, які зміни ...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...