Прирівняв до гітлерівців: У 3 ОШБр відреагували на слова скандального нардепа-"слуги" про "мародерство" на Курщині

Артем Дмитрук. Фото: Ділова столиця.

Нардеп Артем Дмитрук відзначився проросійською заявою, у якій розкритикував операцію у Курській області. Про це повідомив майор ЗСУ, заступник командира 3 окремої штурмової бригади Максим Жорін, передають Патріоти України.

Дмитрук заявив про нібито «мародерство» та «знущання з цивільних» і порівняв українських захисників з німецькими фашистами. Максим Жорін пояснив, що Дмитрук не може «безкарно поширювати відверто російські наративи». Та зауважив, що до початку повномасштабного вторгнення Росія активно розбудовувала в Україні свої рухи на кшталт партії Анатолія Шарія або Іллі Киви.

Жорін стверджує, що в Україні знову з'явились проросійські проєкти, які фінансуються з Росії. Та, нагадавши про долю Іллі Киви, який 6 грудня 2023 року був ліквідований в Підмосков'ї, заявив, що «допомагає спрогнозувати можливі варіанти розвитку подій».

«Можу припустити, що скоро на них чекає така сама доля, адже небайдужих патріотів по всій Україні достатньо. Коли правоохоронні органи не забезпечують вчасну реакцію, ініціативу бере вулиця. Зауважу, що я не погрожую, а просто допомагаю спрогнозувати можливі варіанти розвитку подій далі,» – заявив Жорін.

Одним із перших відреагував на публікацію Дмитрука волонтер Сергій Стерненко, який наголосив, що проросійський нардеп обов'язково має бути покараний. Також, Ігор Лаченков вважає, що такі дописи Дмитрука – це державна зрада.

Україна може бити американською зброєю по Курській області РФ - представниця Пентагону

четвер, 22 серпень 2024, 23:30

Сполучені Штати Америки дозволяють Україні використовувати американську зброю для ударів по цілях в Курській області, "щоб захиститися від атак із цього прикордонного регіону". Відповідну заяву зробила заступниця офіційного представника Пентагону Сабрі...

Трамп заявив, що Гарріс зустрічалася з Путіним напередодні війни, але далі щось пішло не так

четвер, 22 серпень 2024, 22:51

Кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що його опонентка Каміла Гарріс напочатку 2022 року зустрічалася з Володимиром Путіним, передають Патріоти України з посиланням на CNN. "Згадайте, коли Байден послав Камалу в Європу, щоб зупинити війну в ...