"Природа їм підказує: вип'єш кров українця - будеш жити": Кондратюк пояснив причину агресії окупантів

Відомий український продюсер та шоумен Ігор Кондратюк назвав причину майже чотирьохсотлітньої агресії Російської Федерації проти України. За словами зірки, росіянам в першу чергу потрібні не землі, а кров вільного народу, яким їм стати не вдалося. Він також назвав окупантів – нелюдами і потворами, яких "генетично виводили" століттями. Відповідний допис з'явився на сторінці артиста в Facebook, передають Патріоти України.

На нього Кондратюка надихнув ганебний банер в окупованому Херсоні про "єдність" народів. "Росіянам потрібні не наші землі та наші територій. Вони – другорядна мета. Московія не може жити без української крові. Вона без неї вироджується. Наша якісна здорова чиста кров вільних людей – ось причина майже чотирьохсотлітньої агресії брудної ординської маси проти українців", – емоційно висловився Ігор Кондратюк.

Продюсер висловив думку, що росіяни відчувають необхідність у війнах та геноциді "на генетичному рівні". "Без української крові Росія сконає, а Кремль перетвориться на зграю свинособак. Природа їм підказує: вип'єш кров українця – будеш жити. Наші окупанти – нелюди. Безмозглі століттями генетично виведені рабоподібні потвори-вбивці", – закінчив автор допису.

Він також опублікував фото з окупованої Херсонщини, де видно пропагандистський лозунг про те, що "росіяни та українці – одне ціле". Своїми гнівними відчуттями через дії загарбників поділилися і підписники зірки в коментарях. "Це як поєднати катів та жертв концтабору. Назвати одним цілим", "Цинічні вибл*дки", "Гидота", "Цитата облізлого х*йла", "Мерзота", – йдеться в повідомленнях.

Чехія знайшла для України вже мільйон снарядів - ЗМІ

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:22

Учасники ініціативи Чехії із закупівлі боєприпасів для потреб ЗСУ підписали угоду, в межах якої Україна отримає мільйон артилерійських снарядів, повідомляє . Спочатку передбачалося закупити 800 тисяч снарядів: 500 тисяч калібру 155 мм та ще 300 тисяч -...

Внаслідок нічної повітряної атаки росіян в Україні пошкоджені теплові та гідроелектростанції - Укренерго

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:14

Війська РФ вночі 29 березня під час масованої комбінованої атаки вдарили по енергетичних об’єктах. Про це повідомляє Укренерго. Внаслідок обстрілу зазнали пошкодження теплові та гідроелектростанції в центральному та західному регіонах. . Як зазначаєт...