Природа категорично проти: В Енергодарі окупанти намагалися відновити російське телемовлення, але щось пішло не так

Окупанти не полишають надій відновити російське мовлення в Енергодарі. Російські військові ремонтують супутникову тарілку, інформують Патріоти України із посиланням на повідомлення місцевих у соцмережах.

Для окупантів прогнозують погану погоду

Ворожі військові ще 26-го березня спробували встановити супутникову тарілку поряд з міською радою Енергодара. Схоже, їх спроба не увінчалася успіхом.

Супутникова тарілка, яка окупанти встановлюють для забезпечення мовлення та проведення ворожої агітації, була здута вітром. Попри це російські окупанти продовжують спроби налагодити зв'язок. В Енергодарі вже попередили окупантів, що Укргідрометцентр прогнозує дуже погану та вітряну погоду.

Дуже потрібно "м'ясо": Окупанти в Маріуполі ловлять мігрантів, їх можуть кинути на війну проти України, - Андрющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:50

У тимчасово окупованому Маріуполі відбуваються масові рейди проти мігрантів. Так, загарбники виловлюють на вулицях міста людей азійської зовнішності, завантажують у вантажівки та доставляють до військкоматів, передають Патріоти України. Надалі окупанти...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...