"Пришпилені" чекісти-вбивці Путіна наслідили по всій Європі: У Німеччині розпочато розслідування стосовно агентів ГРУ Петрова і Боширова

Федеральна прокуратура Німеччини і Федеральне управління кримінальної поліції ФРН ведуть розслідування проти ймовірних співробітників Головного управління Генштабу РФ (ГРУ), відомих під іменами Олександр Петров і Руслан Боширов, яких підозрюють в отруєнні подвійного агента Сергія Скрипаля та його дочки Юлії у Великій Британії, повідомляють Патріоти України з посиланням на німецьке видання Spiegel Online.

Згідно з отриманою журналістами інформацією, передбачувані агенти російської військової розвідки в 2014 році провели три дні в Німеччині, зупинившись в районі Франкфурта-на-Майні. Крім того, в німецькому виданні і у розслідувальній платформі Bellingcat вважають, що командир секретного підрозділу ГРУ 29155, ймовірно, мав контакти в ФРН. Цю групу пов'язують як із замахом на Скрипаля, так і з іншими нападами на супротивників Кремля в Європі.

Зокрема, німецькі слідчі органи перевіряють підозри про можливу причетність державних органів Росії або Чечні до організації вбивства колишнього чеченського польового командира Зелімхана Хангошвілі, застреленого 23 серпня в берлінському парку Малий Тіргартен.

Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів: У ЗСУ розповіли про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 14:23

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використов...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно