Прислали на пошту: Нардеп з "Слуги народу" зробив несподівану заяву про компромат на Єрмака

Народний депутат України від "Слуги народу" Гео Лерос заявив, що скандальні "плівки Єрмака", на яких брат глави ОП Андрія Єрмака нібито торгує посадами, йому передали безкоштовно поштою. В інтерв'ю виданню "НВ" депутат відмовився розкривати будь-які деталі, так як вони стануть таємницею слідства, передають Патріоти України.

"Я вказав пошту, на яку люди почали надсилати свою інформацію. На пошту мені прислали дуже багато різної інформації, дуже багато. Її, звісно, треба проаналізувати", - сказав політик.

За словами Лероса, флешку з "плівками Єрмака" він отримав 27 березня і відразу ж передав її журналістам програми "Схеми". "Я отримав флешку і вирішив, що потрібно її оприлюднити. Якщо є факти корупції, то країна повинна про це знати. На даному етапі у мене є право, як і у журналістів, не розголошувати своїх інформаторів", - додав він.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...