Прислужниця російських окупантів Штепа знову балотуватиметься в мери Слов'янська

Скандальна сепаратистка заявила, нібито вона дуже моральна людина і пожертвувала великі гроші на благодійність.

Екс-мер Слов'янська Донеччини Неля Штепа, обвинувачена у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України і створення тергрупи, заявила про намір балотуватися в мери Слов'янська. Про це вона сказала в ефірі місцевого телеканал «С-плюс», передають Патріоти України.

«Ті, хто сьогодні сподіваються, що мене закриють, і я не зможу подати свою кандидатуру на вибори міського голови, розслабтеся. Я подам, я встигну, нікуди мене не закриють, бо ця стаття неконституційна», - сказала Штепа.

Водночас вона також запевняла, що веде «моральний спосіб життя» - не вживає наркотики, не п'є спиртне, не палить. «Живу одна і одружена тільки зі Слов'янськом», - додала вона. Штепа повідомила, що з тих грошей, які отримала від Європейського суду - компенсації за порушення права на свободу, вона «80 тисяч віддала на благодійність».

Нагадаємо, справа ексмера міста Слов'янська Нелі Штепи розглядається більше п'яти років. Розумні строки, за словами адвоката, з урахуванням європейської практики, порушені. Штепа близько трьох років провела у Харківському СІЗО, перш ніж суд відправив її під домашній арешт. Водночас, на думку прокуратури, затримки в розгляді справи, пов'язані, в тому числі, зі зміною складу колегії суддів, зміною підсудності, а також нез'явленнями адвокатів і підсудної.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...