"Присоединим вас к России!": Російський пропаг*дон заявив про перемогу Путіна на виборах в Україні (відео)

Володимир Соловйов

Топ-пропагандист Кремля Володимир Соловйов нахабно заявив, що Росії доведеться приєднати до себе всю Україну. Це нібито пов'язано з тим, що на виборах президента України більшість громадян підтримали лідера країни-агресора Володимира Путіна, повідомляють Патріоти України.

Нетверезу дискусію з цього приводу пропагандист влаштував із українським екс-нардепом-утікачем Спиридоном Кілінкаровим на програмі "Вечір з Володимиром Соловйовим" телеканалу "Росія 1".

"А на скільки Путін популярний в Україні?" — з усмішкою звернувся Соловйов до колаборанта. Той відповів йому, мовляв, виходячи з того, що в першому турі виборів президент України Петро Порошенко набрав 16%, решта 84% нібито відійшли Путіну.

"Народ сказав — Путін. І що тепер, Володимиру Володимировичу вас приєднувати? Чинний президент сказав: або він, або Путін. Набрав 16% — виходить, Путін", — продовжив свої неадекватні роздуми Соловйов, підігруючи безглуздому жарту Кілінкарова.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...