Пристайко знов "впіймав облизня" зі своїми обіцянками? З Мінську повідомляють про провал переговорів

Засідання тристоронньої контактної групи по Донбасу, яке проходило в Мінську, завершилося достроково, сторони не змогли погодити ключові питання, повідомляють Патріоти України з посиланням на білоруські ЗМІ.

Повідомляється, що учасники переговорного процесу завчасно покинули Дипсервіс-хол, де проходила зустріч контактної групи. За даними білоруських ЗМІ, сторони не змогли погодити обмін полоненими, а також відновлення соціальних виплат жителям окупованого Донбасу.

Наразі представники ЗМІ чекають прес-підходу спецпредставника ОБСЄ Мартіна Сайдіка.

Нагадаємо, раніше голова МЗС України Вадим Пристайко всупереч запереченням з Москви наполягав, що питання обміну полоненими практично вирішене. Варто зазначити, що дипломати зазвичай воліють не анонсувати події, здійснення котрих фактично не вирішене, чи може бути скасовано будь-якої хвилини.

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...