Пристрасті в Раді не вщухають: Нардеп Лерос побився з колегою Юрченком

Олександр Юрченко чомусь впевнений, нібито саме Гео Лерос є винним в усіх його проблемах.

Народні депутати Гео Лерос та Олександр Юрченко побились у кулуарах Верховної Ради. Про це повідомила нардепка від "ЄС" Вікторія Сюмар у Facebook, передають Патріоти України.

"В кулуарах сумновідомий депутат Юрченко побився з Гео Леросом. Юрченко вважає, що саме Лерос зашкодив його репутації, а не "переговори про хабар в 40 млн.", - написала вона.

  • Нагадаємо, НАБУ підозрює Олександра Юрченка та його знайомого Івана Фіщенка в тому, що вони вимагали хабар за внесення поправок до законопроєкту.
  • 17 вересня генпрокурор Ірина Венедіктова підписала підозру Юрченку. Того ж дня народному депутату повідомили про підозру.
  • 25 вересня підозрюваний у хабарництві народний депутат від "Слуги народу" Олександр Юрченко вийшов із СІЗО після внесення за нього 3,1 млн грн застави.
  • Із народного депутата Олександра Юрченка зняли електронний браслет, але продовжили домашній арешт на 60 діб.

Винищувач п'ятого покоління Kaan. Як передова розробка показала слабкі та сильні сторони Туреччини, яка змагається з Заходом за вплив в Європі, Азії, Африці

неділя, 19 травень 2024, 6:15

Винищувач Kaan став свідченням одразу двох речей: технологічного розвитку оборонної промисловості Туреччини, а також вельми великої залежності турецької оборонної промисловості від Заходу. . У лютому 2024 року Туреччина успішно провела перший випробув...

Про мотивацію

неділя, 19 травень 2024, 0:45

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...