Присутні весело сміялись: Прем'єр Албанії розповів анекдот про Путіна і смерть Пригожина (відео)

Прем'єр-міністр Албанії Еді Рама розповів анекдот про російського президента-диктатора Володимира Путіна та загибель ватажка ПВК "Вагнера" Євгена Пригожина. Відео з виступом прем'єра на міжнародній безпековій конференції Bled Strategic Forum у Словенії опублікував телеканал Euronews, передають Патріоти України.

Албанський політик запитав, чи знають учасники заходу, що РФ хоче об'єднати свої часові пояси через велику різницю між двома кінцями її територій - це дев'ять годин. Розповідаючи про це, Рама продовжив жартом. На анекдот публіка відреагувала сміхом.

"Прем'єр-міністр йде до Путіна і каже: "Є проблема. Моя сім'я була у відпустці, я зателефонував їм сказати добраніч, але у них вже був ранок. Я зателефонував Олафу Шольцу, щоб привітати його з днем народження, але він сказав, що це буде завтра. Я зателефонував Сі Цзіньпіну, щоб привітати його з Новим роком, але він сказав мені, що у них ще старий рік". А Путін йому відповідає: "Так, таке сталося і зі мною. Я зателефонував родині Пригожина, щоб висловити співчуття, але його літак ще не злетів", - розповів Рама.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...