Присвятив пісню Маші Лавровій: У Москві помер виконавець хіта "Шоколадний заєць", який потрапив до бази "Миротворця"

У Москві у віці 45 років помер російський співак камерунського походження П'єр Нарцис. Про смерть виконавця хіта нульових "Шоколадный заяц" в Instagram розповіла його дочка Кароліна-Крістель Калачова, передають Патріоти України.

Російські ЗМІ повідомляють, що 21 червня співаку зробили операцію на нирці, після чого його серце зупинилося. В Україні П'єр Нарцис (повне ім'я Мудіо Мукуто П'єр Нарцис Де Наполі Де Суза) був фігурантом бази "Миротворець", оскільки неодноразово відвідував окупований Крим через закриті міжнародні пункти пропуску. У 2018-му та 2020-му році він давав концерти у Феодосії, Євпаторії, Джанкої, Красноперекопську та Севастополі.

П'єр Нарцис також брав участь у пропагандистських програмах, що "прославляють" Росію. Одне з таких відео висміяли в мережі: замість того, щоб сказати, що "Росія встає з колін", камерунець заявив: "Росія буде на колінах". Також у 2022 році він встиг написати пісню, яку присвятив Марії Захаровій – представниці МЗС РФ, яка є одним із головних ретрансляторів російської пропаганди та військової агресії.

П'єр Нарцис переїхав до Росії у 1990-х, грав у КВК у команді РУДН. У 1998 році з'явився в епізодичній ролі у фільмі Міхалкова "Сибірський цирульник". У 2003 році отримав популярність завдяки участі у "Фабриці зірок-2", виконавши пісню "Шоколадний заєць".

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...