Притула у захваті: У Конгресі США використали прапор "ДНР" у якості ганчірки (відео)

Прапор прокремлівської терористичної організації «ДНР» перетворився у Конгресі США на ганчірку для взуття. Відповідне відео опублікував у себе в соцмережах Сергій Притула, котрий разом з іншими представниками українського волонтерського руху був запрошений туди Комісією з безпеки та співробітництва в Європі (Гельсінська комісія), повідомляють Патріоти України.

Представники Razom for Ukraine, Blue/Yellow for Ukraine та фонду Повернись живим виступили перед американськими конгресменами щодо своєї роботи для зміцнення обороноздатності України та підтримки її громадянського суспільства.

Після цього представник Гельсінської комісії Кайл Паркер, який свого часу стояв за так званим «законом Магнітського», вирішив продемонструвати своє ставлення до маріонеток Кремля, використавши прапор «ДНР», щоб почистити ним свої черевики, після чого до нього приєдналися й інші присутні.


"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...

"Окупанти не знають спокою ні вдень, ні вночі": Сирський показав, як ЗСУ нищать живу силу й техніку росіян (відео)

субота, 20 квітень 2024, 11:23

Сили оборони України й далі активно знищують живу силу і військову техніку країни-агресора РФ. Про це в Telegram 20 квітня заявив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти України. "Окупанти не знають спокою ні вдень, ні вночі. Про ...