Приватних осіб обіцяють теж не забути: Британія працює над серйозними санкціями проти фінсектору РФ

Велика Британія попередила Москву, що працює із західними партнерами над серйозними санкціями проти фінансового сектору Росії в разі посилення агресії проти України. Про це заявила державний секретар із закордонних справ та справ співдружності націй та розвитку Великої Британії Елізабет Трасс, повідомляють Патріоти України.

"Ми не примиримося з кампанією з дестабілізації сусідніх демократичних країн, яку провадить Росія. Вона неправдиво позиціонує Україну як загрозу, щоб виправдати свою агресивну позицію", - сказала Трасс.

Вона наголосила, що агресором виступає Росія, нагадавши, що НАТО завжди був оборонним альянсом. Трасс заявила, що вторгнення російських сил в Україну спричинить "масштабні наслідки, включаючи скоординовані санкції, які завдадуть серйозної шкоди інтересам та економіці Росії".

"Велика Британія працює з нашими партнерами над цими санкціями, включаючи високоефективні заходи проти російського фінансового сектора та приватних осіб", - сказала Трасс.

Нагадаємо, 4 січня глави МЗС України Дмитро Кулеба та Великобританії Елізабет Трасс під час телефонної розмови скоординували позиції перед переговорами з РФ у різних форматах наступного тижня з питань безпеки у Європі.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...