"Привет из Москвы!": "Я всегда с вами, дорогие соотечественники". ​Азаров закликав голосувати за Зеленського

Підручний Януковича впевнений, що народ України зробить правильний вибір

Заклик екс-прем’єр-міністра Миколи Азароваголосувати на президентських виборах за Володимира Зеленського обурив патріотичний сегмент Мережі, зазначають Патріоти України.

“Чим ближче час виборів, тим більше публічних людей висловлюють свою позицію з питання, кого підтримати або не підтримати. Це добре, тому що дозволяє швидко зрозуміти, до якого табору належить той чи інший кандидат. Ось, скажімо, екс-прем’єр Микола Азаров підтримав Володимира Зеленського. Як раніше його підтримав ряд російських пропагандистів на кшталт Пореченкова або Охлобистіна. А проти Зеленського виступили патріоти України Вакарчук і Джамала. Все це дуже добре, відразу в голові чітко розставляє все по місцях. З ким ти? З міністром Януковича чи з переможницею “Євробачення”? По-моєму, для всіх адекватних українців відповідь очевидна”, – написала користувач Ірина Махоніч.

Соцмережі обурені: Азаров закликав голосувати за Зеленського

Також обурилася фактом підтримки екс-прем’єр-міністра-втікача Миколи Азарова Єлизавета Джур.

“О, кровосіся Азіров закликав голосувати за Зеленського! Такого офігенного антипіару я, напевно, ніколи не бачила! Спасибі, Миколо Яновичу, ще раз всі переконалися, що за Зелень голосувати не можна ні в якому разі”, – вважає Єлизавета.

Соцмережі обурені: Азаров закликав голосувати за Зеленського

Блогер Тарас Мазур теж вважає, що агітація Миколи Азарова за Володимира Зеленського – це антипіар.

“Ой, ну все. Тепер, коли за Зеленського публічно вписався сам Азіров, він точно переможе! Ні, мені іноді здається, що у вати зовсім мізків немає, вони не розуміють, як ми змінилися за п’ять років, і вони серйозно думають, що їх підтримка зіграє Зелі в плюс, а не в мінус”, – написав Тарас Мазур.

Соцмережі обурені: Азаров закликав голосувати за Зеленського

А Сергій Фещук прямо називає Азарова одним з винних у бійні на Майдані.

“Урод Азіров, поплічник Яника, один з винних у бійні на Майдані, нам всерйоз затирає, що треба голосувати за Зеленського… Спасибі, ми вже зрозуміли, що за нього не можна голосувати ні за яких розкладів. І, до речі, досить роздавати нам свої “цінні” поради, сиди в своїй Рашці і не відсвічуй!” – обурився Сергій Фещук.

Соцмережі обурені: Азаров закликав голосувати за Зеленського

Нагадаємо, раніше Микола Азаров виступив зі зверненням до українців, в якому закликав голосувати на виборах “за нову людину Зеленського”.

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...