"Привіт" був дуже палким: Окупанти не мають змоги ліквідувати пожежу, яка розгорілася завдяки партизанам (фото, відео)

Внаслідок дій маріупольської групи спротиву "Немізіда" розпочалася пожежа, яку окупанти не мають змогу ліквідувати. Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України.

"Наша група спротиву "Немізіда" передає черговий палкий "привіт" окупантам. Буквально. Набагато менше українського зерна вдасться вкрасти з полів біля Маріуполя. Красиво палає в бік Новоазовська-Донецька", - написав він.

Андрющенко зауважив, що поруч із місцем пожежі фортифікації, склади техніки з боєкомплектом та мінні поля окупантів. "Не потушити - не вкрасти. Маємо надію, що вогонь перекинеться на базу мразот і буде прекрасна бавовна", - зазначив він.

Також Андрющенко показав, як пожежа виглядає с села Безім'яне за 15 кілометрів від Маріуполя. "Відплата вже тут, мраzота, вже на марші. Слава Україні!", - додав він.


"Страждає європейський середній клас": Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України

субота, 27 квітень 2024, 15:28

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан поскаржився, мовляв, Захід виділяє надто багато коштів для України. Від цього, вважає він, страждає європейський середній клас. Про це угорський політик сказав в інтерв'ю одній із радіостанцій, повідомляють Патріот...

Важливий момент: В ISW проаналізували, що допоможе Україні відновити контроль над усією територією

субота, 27 квітень 2024, 12:23

Здатність України повернути всі захоплені росіянами території буде залежати від майбутніх рішень на Заході, в Кремлі та у Києві, а також здатності всіх сторін динамічно змінювати хід війни. Про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни (ISW), передаю...