Привіт із Берліну: Кернес призначив у Харків свого намісника

Ігоря Терехова обрали шляхом таємного голосування.

Секретарем Харківської міськради VIII скликання обрано депутата від «Блоку Кернеса - Успішний Харків» Ігоря Терехова, повідомляють Патріоти України.

Рішення було прийнято на першій сесії новообраної міської ради. Таким чином, він буде здійснювати повноваження міського голови на період неможливості виконання міським головою своїх повноважень. Терехова обрали шляхом таємного голосування.
Крім того, були затверджені кандидатури заступників міського голови. Так, першим заступником міського голови став Олександр Новак, який раніше обіймав посаду секретаря Харківської міськради, а серед заступників виявився Семен Сирота (відповідатиме за сферу ЖКГ), який проходить обвинуваченим у справі про розкрадання бюджетних коштів.

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...

"Без нашої участі - це несерйозно": Пєсков відреагував на те, що РФ не покликали на Саміт миру у Швейцарії

четвер, 2 травень 2024, 19:15

У Кремлі назвали "Глобальний саміт миру", який пройде 15-16 червня у Швейцарії, не налаштованою на результат ініціативою, передають Патріоти України. Заяву прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова цитують російські пропагандистські ЗМІ. За його словами, бе...