"Привіт" від Холодницького: Меру Львова Садовому вручили підозру (відео)

Андрій Садовий. Фото: соцмережі.

Працівники Спеціалізованої антикорупційної прокуратури вручили підозру меру Львова Андрію Садовому у зловживанні владою. Про це Садовий повідомив у четвер у Facebook, передають Патріоти України.

"Щойно прокурори Холодницького вручили мені електронною поштою повідомлення про підозру. Про що йдеться? У 2015 році Львів на відкритому конкурсі залучив інвестора - компанію СТР. Ми отримали від цієї компанії 54 млн грн за землю.

На цьому полі інвестор мав побудувати індустріальний парк. Починаючи з 2015-2016 років - блокування з усіх сторін. На рівні державної влади, Генеральної прокуратури.

За той час компанія CTP збудувала парки в Румунії, в інших країнах. Це третій за об'ємом інвестор, який інвестує в промислове майно. Вони мають намір створити тут у Львові три тисячі нових робочих місць. З того часу, з 2016 року, прокурори їздять, досліджують. Земля стоїть. Отакі реалії нашого часу, будемо боротися і будемо перемагати", - заявив Садовий.

Росія не зупиниться: Зеленський назвав ГЕС, які були цілями РФ під час масованої нічної атаки

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:58

Вночі 29 березня під час масованого удару по Україні цілями агресорки Росії були Канівська та Дністровська ГЕС. Про це президент Володимир Зеленський повідомив за підсумками Ставки, за скликання якої відповідав новий секретар РНБО Олександр Литвиненко,...

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...