"Привіт" з України буде": Окупант пообіцяв дружині привезти крадену косметику та одяг (аудіо)

Російські окупанти настільки знахабніли, що мародерство в українських будинках стало для них як похід у супермаркет. Про це повідомляє прес-служба СБУ, публікуючи аудіоперехоплення розмов загарбників, передають Патріоти України.

Так, окупант вихваляється своїй дружині, що він вже набрав їй хорошої косметики та футболок, фірмові кросівки NB. "Це "привіт" з України буде. Ну, який росіянин не вкраде нічого", - відповідає загарбнику його дружина.

Окупант додає, що всі його товариші зі служби будуть тягнути награбоване з України цілими сумками. Його дружина каже, що "українці гарно живуть". У телефонній розмові із загарбником його дружина просить ноутбук, спортивний костюм. І все це ворожий вояка має забрати у захоплених українських домівках.


Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...