Привітали один одного зі святами і не тільки: Зеленський поговорив з Путіним

В Офісі президента розповіли, про що розмовляли очільники держав.

Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову із главою Російської Федерації Володимиром Путіним. Про це повідомляє Офіс президента у своєму Telegram-каналі.

Очільники держав привітали один одного з прийдешніми святами та проведеним обміном полоненими, що відбувся 29 грудня. Також сторони привітали укладення контракту на транзит російського газу територією України, підписаного напередодні.

"Під час розмови очільники держав домовилися негайно перейти до узгодження списків для звільнення українців, серед іншого і кримчан, які перебувають в Криму та на території Росії, і росіян, утримуваних в Україні", - йдеться у повідомленні. Крім того, сторони висловили надію на те, що повне припинення вогню вздовж лінії розмежування на Донбасі розпочнеться найближчим часом.

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...