Привітали окупантів з Днем Незалежності України: Підрозділи ВМС влаштували великий вибух на Кінбурнській косі (відео)

Підрозділи Військово-Морських Сил ЗС України влаштували великий вибух на Кінбурнській косі, вони знищили російський склад боєкомплектів та 120 мм міномет. Відео бойової роботи ВМС України оприлюднили 24 серпня, передають Патріоти України.

"Підрозділи Військово-Морських Сил ЗС України привітали окупантів з Днем Незалежності України на Кінбурнській косі", — прокоментували захисники України.

Заслужили в жорстоких боях над столицею: 40 бригада тактичної авіації Повітряних сил ЗСУ отримала почесне найменування "Привиди Києва"

субота, 24 серпень 2024, 23:00

40-й бригаді тактичної авіації Повітряних Сил ЗСУ присвоєно почесне найменування "Привид Києва". Президент України Володимир Зеленський вручив бригаді почесну стрічку до бойового прапора, передають Патріоти України з посиланням на Повітряне командуванн...

"Паляниця" паляницею, а ще... Зеленський анонсував "дуже далекобійні" ракети

субота, 24 серпень 2024, 22:17

З далекобійними ракетами буде так само, як з далекобійними безпілотниками, пообіцяв глава держави. В Україні ведеться робота над розробкою вітчизняних далекобійних ракет. Люди працюють 24/7. Про це сказав президент Володимир Зеленський на пресконференц...