"Привітали" Пекін з ювілеєм КНР: США провели у Тихому океані випробування нової протикарабельної ракети

Поки в столиці КНР розгортався найбільший парад в історії народної республіки, США зробили військово-політичний натяк, щоб у потенційного супротивника не було "запаморочення від успіхів"

Військово-морські сили Сполучених Штатів провели випробування нової протикорабельної крилатої ракети Naval Strike Missile, повідомляють Патріоти України з посиланням на CNN.

Як наголошує американське видання, маневри відбулися у вівторок, 1 жовтня, під час святкування 70-ї річниці утворення Китайської Народної Республіки.

Ракета була запущена з корабля в прибережній зоні, а ціллю слугував американський корабель USS Ford, який був відбуксований в Тихий океан для проведення навчань SINKEX. Дальність NSM становить понад 160 км.

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...

Там справжнє "пекло": У ЗСУ розповіли, на якому напрямку Росія зазнає найбільших втрат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:59

У середньому 85% втрат армії РФ припадає на Східний напрямок. Там противник втрачає як живу силу, так і легкоброньовану техніку. Про це LIGA.net повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин, передають Патріоти України. За словами Волошина, важливу рол...