Привид Ростова навис над "оком государевым"? На генпрокурора Венедіктову завели справу

Суд зобов'язав Державне бюро розслідувань відкрити провадження проти генерального прокурора Ірини Венедіктової за статтею про незаконне використання товарних знаків. Про це засновник організації StateWatch Олександр Лемен повідомив на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

«Венедіктова прийшла на одне із засідань із годинником Hublot, який забула задекларувати в останні звітні роки. Хоча ми звернули увагу, що в 2016-м годинник за більш ніж 10 000 євро все ж був в деклараціях. Потім вона про них забула офіційно, але по факту носила на руці», - стверджує Лемен.
За його словами, Ведедіктова «оформила» собі документ, що підтверджує статус підробки дорогих швейцарських годинників, - це сталося після спроби активіста Сергія Стерненка звинуватити її в недостовірному декларуванні. «Ми підготували заяву до суду. І служитель Феміди виніс рішення на нашу користь, зобов'язавши слідчих ДБР відкрити провадження», - написав Лемен.

"Наша мета - зробити її найбільш сильною з усіх": Зеленський розповів, на якому етапі безпекова угода зі США

неділя, 28 квітень 2024, 22:14

Україна працює із США над текстом двосторонньої безпекової угоди. Влада хочу зробити цю угоду найбільш сильною з усіх. Про це сказав президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні у неділю, 28 квітня, передають Патріоти України. «Зараз наші...

За звʼязки з командою Навального: У РФ заарештовано журналістів AP і Reuters (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 21:59

У Росії заарештували журналістів Сергія Кареліна і Костянтина Габова, які працювали на Reuters та Associated Press, за звинуваченнями у нібито співпраці з командою Олексія Навального. Про це повідомляє AP, передають Патріоти України. Карелін, який має ...