"Призначають коханок": Фейгін розповів, чому Поклонській у Росії не дають "впасти до кінця"

Так звана "прокурорка" Криму Наталія Поклонська, яка у 2014 році допомагала окупантам захоплювати півострів, нібито перебуває в "матримоніальних стосунках" з одним із високопоставлених чиновників Росії. І саме тому вона досі "не впала до кінця". Таку точку зору висловив російський правозахисник Марк Фейгін у коментарі Оbozrevatel, передають Патріоти України.

"Вона дурепа набита, це божевільна людина. Я думаю, що вона перебуває в якомусь матримоніальному зв'язку з кимось із високих посадовців, які її кришують, тому їй не дають впасти до кінця. При тому, що всі підстави для того вже не раз були", — сказав адвокат.

Фейгін зазначив, що призначення Поклонської на дипломатичну роботу в острівну африканську країну Кабо-Верде може здаватися засланням. Проте навіть таку посаду колаборантка могла не отримати. Правозахисник вважає, що для неї цю посаду "виторгували".

За його словами, специфіка кадрової політики Росії полягає в тому, що на відповідальні пости призначають не за принципом професіоналізму, а керуючись іншими мотивами.

"Якихось коханок і коханців призначають на найвідповідальніші посади, такі скандали вирують нескінченно. І вона в тому ж ряду. Не було відчуття, що це політичне рішення, подяка за "кримську весну", — сказав Фейгін.

Також адвокат звернув увагу, що після свого призначення Поклонська отримає дипломатичний імунітет. Це важливо для неї, оскільки колаборантка засуджена в Україні і перебуває в розшуку. Проте, чи затвердять вірчі грамоти — ще невідомо.

Британія виділила Україні рекордну військову допомогу - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...