Призначений тимчасово: Хто буде командувати угрупуванням "Центр" армії РФ замість скандально відомого Лапіна

Обов'язки командувача центральним угрупуванням російських військ замість скандально відомого Олександра Лапіна тимчасово виконуватиме генерал-майор Олександр Ліньков. Про це повідомили російські ЗМІ з посилання на пресслужбу ЦВО, передають Патріоти України.

За інформацією джерел, Лапін взяв відпустку на три тижні. Напередодні росЗМІ поширили новину про нібито відставку Лапіна з посади командувача російським угрупуванням окупантів "Центр".

Звільнення Лапіна бажали нібито Рамзан Кадиров і Євгеній Пригожин. "Команда" Пригожина звинувачували Лапіна у "здачі" Лиману Донецької області. А Кадиров публічно бажав військовому "змити кров" убитих "хлопців" на фронті, що підтримав і ватажок "вагнерівців".

Разом з тим ЗМІ знайшли дані, які підтверджують, що Лапін досі числиться в переліку командувачів.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...