"Призываем тебя прекратить этот цирк": Російські добровольці звернулися до Путіна (відео)

Легіон "Свобода Росії", Російський Добровольчий Корпус і Сибірський батальйон, які воюють проти російських окупантів, звернулися безпосередньо до Володимира Путіна. Відповідне звернення вони оприлюднили у Telegram, передають Патріоти України.

"Володимире Путіне, увесь світ уже кілька днів спостерігає, як російське місто Бєлгород, Бєлгородська і Курська область перетворилися на зону активних бойових дій. Водночас поставлена тобою адміністрація, незважаючи на неодноразові наші заклики, перешкоджає евакуації цивільного населення. У зв'язку з цим, виключно через твої амбіції, продовжують страждати і гинути мирні люди", - наголосили добровольці.

Вони закликали російського диктатора припинити "цирк" і дозволити евакуацію мирних мешканців з Бєлгородської та Курської областей. "Твої вибори давно вже перетворилися на повний фарс. Припини заганяти простих людей для участі в твоєму спектаклі на виборчі дільниці під бомби й артилерійські обстріли. Навіть примусове волевиявлення не можливе, коли лунають сигнали повітряної тривоги", - заявили добровольці.

Легіонери наголосили, що диктатор давно втратив свою легітимність, а "за нинішніх обставин зникла навіть і видимість виборчого процесу".

"Усім очевидно, що Росії необхідні негайні й докорінні зміни. У Росії давно назріла необхідність глибокої трансформації відносин влади з народом, відвертої розмови про нові справедливі суспільні правила. Якщо ти готовий обговорювати майбутнє нашої країни без диктатури й авторитаризму - ми зі свого боку готові до такої розмови. Якщо в тебе збереглися мужність і відповідальність - виходь з нами на зв'язок у зручний для тебе спосіб", - сказали бійці.

У глибокому тилу Росії згоріли три гелікоптери, котрі ворог використовував у війні проти України – ГУР (відео)

субота, 27 липень 2024, 17:23

В результаті диверсійних заходів на території Росії було уражено три ворожі вертольоти, передають Патріоти України з посиланням на "Українську правду". Зазначається, що 24 липня 2024 року на аеродромі "Кряж" у місті Самара згорів військовий багатоціль...

Україна вдарила по аеродрому стратегічної авіації в російському Запаляр'ї, звідки ворог відправляє літаки для ракетних ударів по наших мирних містах. Результат приголомшливий для росіян

субота, 27 липень 2024, 16:30

У суботу 27 липня дрони української розвідки уразили ворожий дальній стратегічний бомбардувальник -ракетоносій ТУ-22М3 на аеродромі "Оленья" в Росії. Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на своє джерело в ГУР МОУ, передають Патріоти Укр...