"Псевдопатріоти хочуть війни": "Сепарка" Королевська розлютила мережу новою заявою (відео)

Військового волонтера Маріуполя Галину Одноріг з позивним "Маша Українська" розгнівала остання заява народного депутата від "Опозиційної платформи - За життя" Наталії Королевської про Донбас та зустріч світових лідерів на саміту у "нормандському форматі". Про це вона написала у Facebook, передають Патріоти України.

"Україна почала рух до миру, але псевдопатріоти хочуть війни. Жінки України не дадуть зірвати мирний процес . Об'єднають країну", - заявила Королевська у Дніпрі на Форумі "Єдина країна - шлях до миру". Королевська наголошує, що покладає великі надії на саміт у "нормандському форматі", який пройде 9 грудня у Парижі.

"Якесь "дежавю". Королевска вже мала спробу агітувати "перестать стрелять". Ми їй тоді пообіцяли , що вивеземо її з "листовкой " в Водяне або Широкіно і залишимо там, нехай вона оркам розповідає , що треба "перестать стрелять " під обстрілами. Щось я її після того не бачила у Маріуполі. Не раджу я їй потрапляти на очі . Чи це теж погроза? То мені дуже цікаво буде в неї запитати , кого вона вважає " псевдопатріотами", - написала волонтер.

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...