"Псевдоукраїнські шалені шавки з російськими прізвищами": Медведєв видав нову порцію маячні про "підступних ворогів"

Колишній президент Росії, заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв видав нову маразматичну заяву щодо ворогів РФ з усіх сторін і наскільки Росії складно. Про це він нашкрябав з самого ранку сьогодні, 11 грудня, у своєму телеграм-каналі, передають Патріоти України.

"Псевдоукраїнські шалені шавки з російськими прізвищами, захлинаючись своєю токсичною слиною, заявляють, що їхній ворог розташований у межах Росії, із Заходу до Владивостока. Сказ не лікується. Нам набагато складніше – наш ворог окопався не лише у Київській губернії нашої рідної Малоросії. Він у Європі, Північній Америці, Японії, Австралії, Новій Зеландії і в низці інших місць, що присягнули сучасним нацистам", - написав "запасний президент РФ".

Він вкотре наголосив, що через все вище сказане, РФ нарощує виробництво найпотужніших засобів ураження, зокрема ті, що ґрунтуються на нових принципах.

На концерті Кобзона рекордний квітневий аншлаг: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 квітня

понеділок, 29 квітень 2024, 8:05

В української артилерії явно побільшало снарядів. Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.04.24 орієнтовно склали:

Пекін отримав сигнал: Експертка пояснила, чим США можуть тиснути на Китай

понеділок, 29 квітень 2024, 7:56

Сполучені Штати продовжують чинити тиск на Китай, щоб зберегти свою перевагу на геополітичній арені. За деякими даними, Вашингтон навіть розглядає можливість відрізання китайських банків від американського долара, передають Патріоти України. Своєю черг...