"Пташка" відліталася: Збитий на Харківщині винищувач Су-30СМ коштував Росії 50 млн доларів (фото)

Збитий у Харківській області ворожий винищувач Су-30СМ коштував Росії 50 мільйонів доларів. Це один із найновіших літаків Росії. Про це повідомив відомий український журналіст Андрій Цаплієнко, передають Патріоти України.

"Винищувач Су-30СМ. Імовірно, збитий на Харківщині. Бортовий номер RF81771. Один із найновіших літаків Росії, які брали участь в атаках на Харків та Харківську область. Собівартість – $50 млн", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що ці літаки випущені Іркутським авіазаводом у 2018 році. Їх передали до 14-го гвардійського винищувального авіаційного полку, який розташований в місті Курськ, поруч з українським кордоном. "Заступник командира полку Сергій Косик був збитий у березні та перебуває в полоні на території України", – додав Цаплієнко.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...