"Пташка" влучила прямо в ціль: ЗСУ потужним ударом розгромили бойовиків на Донбасі (фото)

Українські військові в зоні бойових дій на Донбасі завдали потужного удару по ворогу в відповідь на його провокаційні дії. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив волонтер і нардеп Юрій Мисягін, передають Патріоти України.

"Про успіх нашої піхоти в зоні бойових дій. Район окупованої Горлівки, в розпал чергового загострення, коли відбувався обстріл наших позицій, бойова група одного з піхотних батальйонів 53-ї бригади таємно вийшла вперед, вибрала позицію і з ПТКР знищила ТОП (тимчасовий опорний пункт, - "Апостроф") терористів, розташований на самому верху терикону. Причому вистачило одного пострілу", - зазначив він.

За словами волонтера, відео удару не можна викладати у відкритий доступ, щоб не нашкодити українським бійцям, але і по фото ситуація зрозуміла.

На першому знімку знизу зліва червона точка - це хвостик тієї самої випущеної "пташки", яка летить на зустріч.

"Пташка" вже на підльоті.

Немає більше цілого ТОПу.

"Рознесли на друзки. Одна "пташка" - один ТОП терористів", - підсумував Мисягін.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...