"Пташка" вже вдома: Україна повернула кількох захисників Маріуполя (фото)

Додому повернулися кілька захисників Азовсталі, серед яких військова з Азова Катерина Поліщук із позивним Пташка. Фото: Telegram.Україна провела черговий обмін полоненими із Росією. Додому повернулися кілька захисників Азовсталі, серед яких голова патрульної поліції Маріуполя Михайла Вершиніна та військова з Азова Катерина Поліщук із позивним Пташка. Про обмін, що відбувся, повідомив екскомандир полку Азов Максим Жорін у Telegram, передають Патріоти України.

«Нарешті ми змогли повернути ще частину захисників Маріуполя, зокрема, бійців полку Азов. Сьогодні ввечері пройшов обмін, на який ми так довго чекали», - пише він.

Деталі обміну, а також кількість українських захисників, які повернулися додому, він не назвав. Жорін додав, що решта деталей буде пізніше. «Обійняти своїх друзів, побратимів, які нарешті повернулись - це найкращі емоції, що тільки можуть бути», - пише він.


Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...