"Пташок" скоро не залишиться: Окупант поскаржився, що свої вдруге збили зі стрілецької зброї його БПЛА (аудіо)

Військовослужбовець ЗС РФ поскаржився на необізнаність і ненавченість таких же, як і він, окупантів. Загарбнику не сподобалося, що товариші збили зі стрілецької зброї його безпілотник - двічі та, ймовірно, навмисно, передають Патріоти України.

Він визнав, що з такими "успіхами" БПЛА у російській армії скоро не залишиться. Перехоплення такої розмови окупанта оприлюднило Головне управління розвідки українського Міноборони.

"Скажи, щоб вони, бл*дь, не збивали птахів наших. У районі 195-й бл*дь, взяли збили знову птаха мого, бл*дь", – не стримував емоцій загарбник.

Він закликав, щоб співслуживці спершу передавали дані по рації й запитували дозволу на будь-яке збиття. Інакше, "пригрозив" загарбник, не буде більше "туди літати""У нас за два дні другий птаха, бл*дь. Та ну, я розумію, ворог би збив..." – кричав окупант.

За його словами, інші військовослужбовці ЗС РФ поверталися зі стрілецького бою і, на його думку, навмисне "приземлили" зі стрілецької зброї свій же безпілотник. "У мене птахів скоро не залишиться, літати не буде на чому", – продовжив нарікати окупант.

ЗСУ посиляться: Більшість озброєнь із пакету США вже в Європі, що прискорить доставку в Україну

вівторок, 23 квітень 2024, 17:55

Більшість озброєнь із нового пакету допомоги США заздалегідь розміщено у Німеччині та Польщі. Завдяки цьому доставка до України буде прискорена, передають Патріоти України з посиланням на CNN. Джерело видання повідомило, що артилерійські снаряди будуть...

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...