Пуховик улюбленого "фюрера" росіян коштує в 300 разів дорожче: Зеленський з'явився в Бучі у кросівках за 50 доларів (фото)

Президент України Володимир Зеленський під час візиту до звільненої від російських окупантів Бучі з'явився перед містянами та журналістами в кросівках Saucony JAZZ 81, ціна яких наразі складає $50. Для порівняння, диктатор-президент РФ Володимир Путін перед своїми громадянами, які нерідко б'ються за продукти харчування, в час війни покрасувався в пуховику за 1 мільйон 445 тисяч рублів (приблизно $15 тисяч). В образі глави України не було нічого зайвого, тільки тактичний одяг без натяку на пафос, який звикли демонструвати росіяни. З актуальною ціною взуття очільника незалежної країни можна ознайомитися на сайті Estafeta, передають Патріоти України.

Не бажаючи відрізнятися від бійців та підкреслювати одягом свій статус, Володимир Зеленський поспілкувався з мешканцями Бучі та світовими ЗМІ у військовій амуніції та бюджетних камуфляжних кросівках. Saucony JAZZ, які для себе президент України, мають замшевий верх з дихаючою тканиною з боків, чорними вставками, лаконічним логотипом та назвою бренду.

Попри те, що в воєнний час очільникам держав варто поводитися стримано та бути "на одній хвилі" з народом, диктатор з РФ демонструє повну байдужість до справ своїх громадян, сміючись в обличчя їхнім проблемам в новенькому пуховику за $15 тисяч.

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...

Сі Цзіньпін дав гучну обіцянку Макрону щодо війни в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 22:01

Керівник Китаю взяв на себе зобов'язання утриматися від продажу Росії будь-якої зброї і буде суворо контролювати експорт товарів подвійного призначення. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Le ...