"Пусть че хочет делает, но сюда не едет": Окупант закликав матір у будь-який спосіб перешкодити мобілізації родича (відео)

Російський військовий, який зараз перебуває в Херсонській області, закликав матір будь-яким способом перешкодити мобілізації родича, перехоплення розмови опублікувало ГУР у Telegram, передають Патріоти України.

«Повістка...ні в якому разі не цей...Нехай там ховається, що хоче робить. Я тобі кажу: сюди, щоб не їхав…Ну, як хоче, я не знаю, хай країну змінює — не має значення. Нехай сюди не їде», — сказав він.

Окупант заявив, що це питання потрібно вирішувати "заздалегідь". «Нехай думають одразу, заздалегідь! Не коли вже настане час, а заздалегідь», - сказав він. За словами окупанта, «ці три дні взагалі тяжкі були».

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...