"Пусть они остаются в своих фекалиях": Екс-міністр відреагував на звинувачення "слуги" в алкоголізмі

Колишній міністр фінансів України, а також екс-радник глави Офісу президента Ігор Уманський відреагував на заяву народного депутата від фракції "Слуга народу" Олександра Трухіна щодо буцімто свого алкоголізму. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Telegram-канал PavlovskyNews.

Так, Уманський зауважив, що не цікавиться тими людьми, що опускаються "нижче плінтуса". "Опускатись до рівня людей, які зрівнялися з плінтусом і намагаються обмазати інших якимись фекаліями? Нехай вони у цих фекаліях і залишаються. Вони мене не цікавлять",– зауважив він.

Уманський додав, що після його заяв у правоохоронні органи, ведуться розслідування за всіма схемами – як щодо митних скруток, так і щодо доріг. "Пішла тотальна перевірка не тільки по дорогах. Це і соціальні об'єкти: школи, садки, гуртожитки", – уточнив він.

За словами Уманського, є також чітке розуміння, скільки було вкрадено на "Великому будівництві", і хто за цим стоїть.

Окупанти вдарили по Слов'янській ТЕС (фото)

неділя, 5 травень 2024, 18:28

«Сьогодні 5 травня о 10:35 розпочався обстріл Слов'янської ТЕС Донбасенерго. Під час обстрілу було пошкоджено ряд об'єктів на території станції», – зазначив він. Він додав, що російські військові завдали удару чотирма касетними ракетами з РСЗВ «Смерч» ...

Москва намагається тиснути на "всіх напрямках": Росія готує диверсії по всій Європі, - FT

неділя, 5 травень 2024, 17:48

Росія активно готується до проведення диверсій, зокрема, вибухів та підпалів на території Європи. При цьому, її не бентежать можливі жертви серед цивільних. Про це пише FT, передають Патріоти України. Акти саболтажу уже відбувається. Розвідки країн Євр...