"Пусть плачет. Я бы его закоротил!": "Ватник" з Донбасу пригрозив Путіну (відео)

Жителі окупованого Донбасу ополчилися проти президента Росії Володимира Путіна за те, що після отримання російських паспортів ніяк не можуть домогтися пенсії держави без реєстрації в РФ. Своє невдоволення його діями вони не побоялися висловити публічно. Записом одного такого зізнання поділився на своїй сторінці у Twitter журналіст Денис Казанський, іронічно підкресливши "Спасибі, Росіє!", передають Патріоти України.

На відео чоловік із шахтарського міста Хрустальний (раніше Красний Луч) назвав себе громадянином Російської Федерації, зокрема "ЛНР", і привітав усіх із "Днем народної єдності". Водночас Путіна він обізвав фашистом.

"Ось мій паспорт. Російська Федерація на ньому написано. Його мені видали без реєстрації. А пенсію вимагають із нею. З "Днем народної єдності"! Всіх, крім фашиста Путіна! Гада, який мені пенсію зарубав", — заявив чоловік, якого звуть Ігор Книшов, демонстративно піднісши до камери свій паспорт.

За його словами, ні "ЛНР", ні Україна йому пенсію не нараховують. А виплати РФ він не отримував 19 місяців — із квітня 2017 до жовтня 2018 року. Тепер, коли дія реєстрації, за яку він раніше давав хабара, закінчилася — йому нема на що жити і відзначати російські свята. Говорячи це, з легкою посмішкою він показав усій владі РФ, а зокрема її главі Путіну фіги.

"А що, я маю плакати? Нехай цей каратист Путін плаче. Ох, я б його закоротив!" — пригрозив Книшов. Після, кривляючись, він проспівав свою пісню зі словами: "І сосиску хочу, і місце реєстрації хочу!" "О, путінська пика фашистська. Останній шматок хліба у пенсіонера-шахтаря забрали. Реєстрації немає ні**ена. А в Донбасу вона є, а?" — розмахуючи кулаком, заявив дід і вимкнув камеру.

Водночас у соцмережі талант жителя "ЛНР" оцінили, підкресливши, мовляв, це наочний приклад кремлівського міфу про те, що "росіяни своїх не кидають".

"Божевільний старий. Скоро повіситься", "Навіть цей, є**нутий на всю голову новорос зрозумів, що РФ його використовувала, а тепер викинула, як використаний г*ндон. Ось і уявіть рівень тупорилості тих, хто досі вірять, що потрібні РФ — не як привід для окупації України, а як "росіяни своїх не кидають", "Супер! У нього велике майбутнє... Талант!" прокоментували користувачі.

Верещук прокоментувала чутки про своє нове "призначення"

субота, 20 квітень 2024, 18:41

Віцепрем'єр-міністерка Ірина Верещук відреагувала на інформацію у ЗМІ про "призначення" головою Тернопільської обласної військової адміністрації. Про це вона повідомила у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Сьогодні деякі ЗМІ написали,...

"Після того, як ми пройдемо Конгрес": Зеленський заявив, що Україна наближається до підписання "важливого договору" зі США

субота, 20 квітень 2024, 18:29

У травні або червні Україна може підписати договір про гарантії безпеки зі Сполученими Штатами. Про це президент України Володимир Зеленський заявив бразильським журналістам в інтерв’ю, відео якого пресслужба глави держави опублікувала 20 квітня, перед...