"Пусть ВСУ только "рыпнутся": Російські військові пригрозили "повернутися" на окупований Донбас

Війська Російської Федерації готові до повернення на територію самопроголошеної «Донецької народної республіки». Стало відомо, що до негайної відправки на Донбас готові близько десяти тисяч російських найманців, які чекають сигналу з окупованих територій Донецької і Луганської областей, інформують Патріоти України.

Найманці Росії стверджують, що вони готові протягом доби повернутися на тимчасово окуповану територію Донбасу, якщо там відновляться активні бойові дії. Так, один з лідерів російської організації СДД зробив заяву напередодні і попередив, що до відправки до ОРДЛО готові близько десяти тисяч російських військових.
Скріншот його заяви в засобах масової інформації оприлюднив блогер і журналіст з України Денис Казанський. У матеріалі йдеться про те, що в разі відновлення активних бойових дій перед двома армійськими корпусами «ЛДНР» стоятиме завдання протриматися всього добу, протягом якої російські військовослужбовці повинні прибути на Донбас для допомоги в протистоянні зі Збройними силами України. Командир російських найманців, лідер уральського відділення СДД Максим Хлопін заявив: «У разі якщо почнуться якісь рухи тіла з боку армії України, то їх завдання буде протриматися хоча б добу, щоб не допустити захоплення населених пунктів. А ми всі зобов'язані будемо прибути туди за цю добу».

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...